Jong

Specialismen

Ontdek onze

Specialismen

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie, waarbij tijdens de behandeling en oefentherapie veel aandacht zal worden besteed aan uw natuurlijke (weefsel)herstel, zodat u zo vroeg en goed mogelijk weer op verantwoorde wijze uw sportactiviteiten kunt hervatten.

Orthopedische revalidatie

Orthopedische revalidatie

Na een operatie aan het bewegingsapparaat zal bij de fysiotherapeut het revalidatietraject beginnen. Een assessment van de mogelijkheden en grenzen zal resulteren in een zorgvuldig opgebouwd programma, rekening houdend met de faseringen van het revalidatietraject.

Pre- en postoperatieve zorg

Pre- en postoperatieve zorg

Niet alleen blessures hebben operaties nodig, maar ook bepaalde ziektebeelden. Voor deze ziektebeelden is het belangrijk om zo goed en sterk mogelijk het operatietraject in te gaan. Beter erin is beter eruit. Samen met de fysiotherapeut zal binnen de parameters gewerkt worden aan spierkracht, lenigheid, conditie en meer om zo fit mogelijk de herstelfase in te gaan.

Voel de lichaamsaanpassing van kop tot teen

0

Professionele therapeuten

0

Specialismen

0 +

Uitbehandelde patiënten

0

Vestigingen

Waarom kiezen voor ons

Voel je weer vrij van pijn!

Volgens de fysiologie van het menselijk lichaam heeft massage een pijn dempend effect op fysieke klachten en blessures. Rondom de gewrichten liggen spieren die bij klachten vaak gaan verstijven. Door middel van massage, mobilisatie en rekkingen zorgen wij snel en effectief dat de pijn weer omlaag gaat, en zo de flexibiliteit en de bewegingsruimte weer terugkeert.

Betaalbaar

De praktijk heeft contracten met alle verzekeraars, wat inhoud dat wanneer u verzekerd bent voor fysiotherapie, u dit aantal behandelingen “gratis*” krijgt.

Beste service

Elke patiënt heeft klachten, en ieder persoon reageert anders op bepaalde behandelingen. Bij Jong Sportfysiotherapie en Revalidatie behandelen we personen, en passen we elk behandeltraject aan op wat u als patiënt als doel hebt.

3 Specialismes

Bij Jong sportfysiotherapie en Revalidatie zijn we gespecialiseerd in 3 specialismes: Massage, Opbouwen belastbaarheid na blessure & Revalidatie na operatie aan het bewegingsapparaat

Scroll naar boven
WhatsApp whatsapp
Bel ons phone
chat Contact