Jong

Over ons

Wie is Jong

Sportrevalidatie en Revalidatie

Matthijs Jong is reeds afgestudeerd aan de opleiding Fysiotherapie aan de HvA in Amsterdam. Hierna is hij zijn eigen praktijk begonnen, namelijk Jong Sportfysiotherapie en Revalidatie. Na een uitbreiding richting Almere en Amstelveen wordt nu 5 dagen per week gewerkt aan verschillende patiënten met verschillende blessures met een totaalconcept.

Voel de lichaamsaanpassing van kop tot teen

0

Professionele therapeuten

0

Specialismen

0 +

Uitbehandelde patiënten

0

Vestigingen

Waarom kiezen voor ons

Voel je weer vrij van pijn!

Volgens de fysiologie van het menselijk lichaam heeft massage een pijn dempend effect op fysieke klachten en blessures. Rondom de gewrichten liggen spieren die bij klachten vaak gaan verstijven. Door middel van massage, mobilisatie en rekkingen zorgen wij snel en effectief dat de pijn weer omlaag gaat, en zo de flexibiliteit en de bewegingsruimte weer terugkeert.

Betaalbaar

De praktijk heeft contracten met alle verzekeraars, wat inhoud dat wanneer u verzekerd bent voor fysiotherapie, u dit aantal behandelingen “gratis*” krijgt.

Beste service

Elke patiënt heeft klachten, en ieder persoon reageert anders op bepaalde behandelingen. Bij Jong Sportfysiotherapie en Revalidatie behandelen we personen, en passen we elk behandeltraject aan op wat u als patiënt als doel hebt.

3 Specialismes

Bij Jong sportfysiotherapie en Revalidatie zijn we gespecialiseerd in 3 specialismes: Massage, Opbouwen belastbaarheid na blessure & Revalidatie na operatie aan het bewegingsapparaat

Scroll naar boven
WhatsApp whatsapp
Bel ons phone
chat Contact